Aangesloten fabrikanten en importeurs

De bij Stichting EurocomNL aangesloten fabrikanten en importeurs zijn (in alfabetische volgorde):

Bauerfeind Benelux

Met onze hoogwaardige en innovatieve medische compressiekousen en orthopedische hulpmiddelen, sinds 1929 ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabriek in Duitsland, helpen we mensen hun mobiliteit en welzijn zo lang mogelijk te behouden. Motion is life!

Onze partners zijn artsen en medisch specialisten, instrumentmakers, compressietherapeuten, verpleegkundigen, verzorgenden en ervaringsdeskundigen. We bouwen met hen aan een duurzame relatie om samen de levenskwaliteit van onze medemensen te verbeteren en onze producten nog doeltreffender te maken. Een product is immers pas écht goed, als jij het graag draagt!

 

Zie voor meer informatie: http://www.bauerfeind.nl

Juzo Benelux
Juzo Benelux

Met veel ervaring en passie ontwikkelen wij bij Juzo medische hulpmiddelen, waar patiënten vanaf het begin tot aan het einde van hun therapie baat bij hebben. Onze compressiekleding, bandages en orthesen worden gemaakt met behulp van de modernste technieken en bieden individuele maatoplossingen voor patiënten met de meest uiteenlopende klachten.
Zie voor meer informatie: www.juzo.com/nl/

Medi Nederland
Medi Nederland


Hoe medi naar de wereld kijkt, is merkbaar in het persoonlijke contact. Contact waarin het draait om oprechte interesse in de ander. Wij willen met onze producten en technologieën de kwaliteit van leven gemakkelijker, beter en mooier maken. “i feel better” wordt met medi realiteit, omdat wij indicatie specifieke en doeltreffende productoplossingen op het hoogste niveau bewerkstelligen.
Zie voor meer informatie: https://www.medi.nl

Thuasne
Thuasne Nederland

Bauerfeind is een traditiebewust familiebedrijf. Kenmerkend voor het bedrijf zijn de moderne oplossingen op het gebied van medische hulpmiddelen, waardoor een actief leven zonder pijnlijke klachten mogelijk is – hetzij met behulp van een bandage of een orthese, met medische compressiekousen of orthopedische steunzolen.

Zie voor meer informatie: www.bauerfeind.nl

Ofa Nederland
Ofa

Ofa Nederland is als leverancier al sinds 1995 actief op de Nederlandse markt. Wij zijn exclusief leverancier van de producten van Ofa Bamberg GmbH die al sinds 1928 producent is van therapeutisch elastische kousen, steunkousen en bandages.
Veel producten van Ofa onderscheiden zich door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals katoen en Merino wol. 
Ook zijn wij leverancier van de eerste ecologisch verantwoorde kousen. Gemaakt van de vezels van de ricinusplant en gekleurd met de schil van walnoot. Bovendien wordt er voor ieder verkocht paar Lastofa Verde een boom geplant.
Zie voor meer informatie: http://www.ofa-nederland.nl

Proflebo
Proflebo

Proflebo is importeur en verdeler van medische compressiehulpmiddelen waaronder de medische compressiekousen van Sigvaris.

Varodem

Varodem richt zich al meer dan 55 jaar op medische compressietherapie. Onze producten worden breed ingezet bij de behandeling van onder andere lymfoedeem, lipoedeem, veneus oedeem, chronische veneuze insufficiëntie en post-trombotisch syndroom.
Daarnaast spelen onze producten een grote rol bij wondzorg zoals bij de compressiebehandeling van een ulcus cruris.
Zie voor meer informatie: https://www.varodem.nl

Scroll naar boven